Workshops voor bedrijven

SPORTEN VOOR BEDRIJVEN

Speciaal voor medewerkers van bedrijven organiseer ik teamuitjes en workshops Buitenbeweging in een groene omgeving bij de opdrachtgever in de buurt. Dit kan een ontspannen wandeling zijn met leuke oefeningen tussendoor of een actieve, sportieve workshop. Ik zorg altijd voor verbinding en lol bij de deelnemers en maak graag een programma op maat voor jou en je collega’s.

Vol enthousiasme heb ik workshops voor bedrijven gegeven aan de werknemers van onder andere Cito, Ziekenhuis Rijnstate, Scalabor en Floreo Kids via KWIK evenementenbureau. De groepsgrootte kan variëren van 10 tot 60 personen, de duur van een workshop kan variëren van 1 uur tot een hele dag met verschillende workshops achter elkaar. Het plezier in samen bewegen staat voorop!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Met Riëtte konden er op zeer korte termijn twee workshops Slow Sports worden georganiseerd tijdens de Nationale Vitaliteitsweek. Onze collega’s hebben enorm veel plezier beleefd aan de workshop. De bewegingsoefeningen waren voor iedereen goed uit te voeren. Riëtte zorgde voor verbinding en daarmee voor een gezellige, sportieve middag.

Rosanne Tap, Adviseur HR & beleid, Scalabor

EEN WORKSHOP OP MAAT

Wil je voor jouw organisatie (dit kan ook een familie of vriendenclub zijn) een workshop op maat?
Neem dan contact met me op en ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Riëtte van Rooij
E-mail:  riettevanrooij@gmail.com
Telefoon: 06-50583988