Over Riëtte

Ik geloof in de kracht en het plezier van buiten bewegen. Niets fijners dan sporten in de frisse lucht, samen met anderen. Je krijgt er vanzelf een beter humeur van, ook als het regent! Je gedachten en al die dingen die je nog moet doen gaan vanzelf ‘uit’, zodat je met alle aandacht met jezelf en het bewegen bezig kunt zijn.

Mijn drijfveer is het voor iedereen aantrekkelijk te maken buiten te bewegen en jezelf te laten zien. Op een toegankelijke, verantwoorde en enthousiaste manier daag ik je uit om mee te sporten en je kracht en conditie te verbeteren. Sporten doe je natuurlijk voor jezelf, maar samen sporten in een gezellige sfeer motiveert nog meer. Daarom zorg ik ervoor dat je je op je gemak voelt in de groep.

Je kunt op verschillende manieren buiten in beweging komen. Dit kan door bootcamp, Slow Sports, sporten met buurtgenoten in je eigen wijk, of tijdens een bedrijfsfeest, vrienden of familie-uitje. Waar je ook voor kiest, je komt altijd blijer en voldaan weer thuis!

Graag tot ziens, Riëtte

Bewegen met oog voor diabetes

Ik ben een gecertificeerd trainer ”Bewegen met oog voor diabetes” van de Diabetesvereniging Nederland. Voor meer uitleg kijk op de website: https://www.dvn.nl/leven-met-diabetes/bewegen/bewegen-met-oog-voor-diabetes

Artikel WIJKKRANT VAN SINT MARTEN EN SONSBEEKKWARTIER. april 2021

Artikel WIJKKRANT VAN SINT MARTEN EN SONSBEEKKWARTIER. OKTOBER 2018